Τα τελευταία νέα της Collective

Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία νέα που αφορούν τις συμμετοχές των αθλητών της Collective Tennis στα Εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και τα προγράμματα ειδικής προετοιμασίας και ανάπτυξης αθλητών με την παρουσία και την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της Collective, Μάνου Μουλιανιτάκη.

E2 Mάρτιος 2017

Το Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2  που πραγματοποιήθηκε  στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης από τις 23 μέχρι τις 27 Μαρτίου,  επιφύλασσε πολύ σημαντικές επιτυχίες, οι οποίες αποτέλεσαν ταυτόχρονα και τη φυσική συνέχεια της παρουσίας   των  παικτών  της  ακαδημία  μας,  στα προηγούμενα πρωταθλήματα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς…

Η Άρτεμις  Ασλανισβίλι, μετά τη 3η θέση στο Ε3 πρωτάθλημα που προηγήθηκε, κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση στα μονά και την 1η θέση στα διπλά στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή περίοδο που διανύει  από το Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Νικήτας Ασλαμάζης, πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του μέχρι τώρα, φθάνοντας μέχρι τον τελικό στα διπλά και μέχρι τον γύρο των 16 στα αγόρια κάτω των 12 ετών.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 14 ετών, ο Νίκος Τσιταμπάνης  αγωνίστηκε στο Κυρίως Ταμπλό τόσο του μονού όσο και του διπλού, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ε3 Μάρτιος 2017

Υλοποιώντας τον καινούργιο  σχεδιασμό για δημιουργία «μεγάλης» αγωνιστικής ομάδας τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα παικτών, η Collective συμμετείχε στο  2ο Πρωτάθλημα Ε3 (Ο.Α. Καλαμαριάς – ΑΚ12/  Ο.Α. Θεσσαλονίκης – ΑΚ16  / Ο.Α. Τούμπας – ΑΚ14), και στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 (Κόκκινο – Πορτοκαλί – Πράσινο επίπεδο) που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων, με συνολικά  37 παίκτες , 23 στα κάτω των 10, 10 κάτω των 12,  2 κάτω των 14, 2 κάτω των 16.

Η συνολική παρουσία των παικτών μας κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ τα καλύτερα αποτελέσματα  είχαν η Άρτεμις Ασλανισβίλι, όπου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης στην κατηγορία Κ12 και στην 8άδα στην κατηγορία Κ14,  η Διαμαντένια Ροίδου πέρασε 1η απ’ τη φάση των ομίλων και έφτασε μέχρι την 8άδα στη knockout φάση, όπως και ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ενώ ο Γιώργος Σαρήτσαμλης έφτασε μέχρι τη φάση των 16, στο μη βαθμολογούμενο Ενωσιακό ΑΚ12.

Στην κατηγορία  κάτω των 10/ πράσινο επίπεδο ο Δημήτρης  Μελίσσογλου πέρασε 1ος από τη φάση των ομίλων και έφτασε μέχρι τους 8 στη νοκ άουτ φάση, ενώ στο πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο, οι αγώνες ήταν ομαδικοί και  όλες οι ομάδες της Ακαδημίας, είχαν εξαιρετική παρουσία με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα εδώ και εδώ.

Ειδική προετοιμασία Παικτών/ Workshop Προπονητικής Ομάδας

Στα πλαίσια της λειτουργίας των προγραμμάτων ανάπτυξης των παικτών και της βελτιστοποίησης – σε μόνιμη βάση – των γνώσεων και των ικανοτήτων  των προπονητών της Ακαδημίας, από την Παρασκευή 31 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν, στις εγκαταστάσεις μας (Asteras Tennis Club),  προπονήσεις με την παρουσία και την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της Collective, Μάνου Μουλιανιτάκη.

Οι προπονήσεις αυτές έγιναν στα αγωνιστικά τμήματα U12 και U10 πράσινου και πορτοκαλί επιπέδου, ήταν προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παικτών για τη συμμετοχή τους, κύρια  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και  στα  περιφερειακά Πρωταθλήματα του Απριλίου, περιελάμβαναν τεχνικές, τακτικές, ψυχοδιανοητικές και παρεμβάσεις στην ειδική για τους αγώνες Φυσική Κατάσταση, ενώ αποτελούν αναπόσπαστο  μέρος  της προπονητικής διαδικασίας  των παικτών που προπονούνται στις σχολές της Collective και πραγματοποιούνται πριν από κάθε σημαντική περίοδο αγώνων.

Το ίδιο διάστημα, οργανώθηκε από τους υπευθύνους της  Collective, Κωνσταντίνο Βουρούκο και Γιώργο Κάκαλο,  το προπονητικό workshop, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση και συνεργασία του κου Μουλιανιτάκη, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και για τους 5 προπονητές της Ακαδημίας. Το πρακτικό κομμάτι  έγινε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των τμημάτων juniors, των τμημάτων των ενηλίκων και των τμημάτων του FitnessTennis. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο workshop αναφέρονταν στη σύγχρονη-ολοκληρωτική προσέγγιση της προπονητικής διαδικασίας, στην οργάνωση και τον προγραμματισμό της προπόνησης μέσα στο γήπεδο, στην εφαρμογή της τεχνικοκεντρικής, της παιχνιδοκεντρικής και στον συνδυασμό των δύο αυτών μεθοδολογιών.

Δείτε περισσότερα εδώ.

facebook
instagram
youtube