2017-2018: Το επόμενο κεφάλαιο μιας εξαιρετικά πετυχημένης χρονιάς.

1st Intensive Training sessions for Juniors and Adults by Collective Tennis School

Το 2016-2017 αποτέλεσε την πλέον πετυχημένη χρονιά στην 4χρονη ιστορία της Collective. Η επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού από τον Απρίλιο κιόλας του 2016 οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Γιώργος Κάκαλος και Κωνσταντίνος Βουρούκος, βάλανε τις βάσεις για την επόμενη μέρα, προχωρώντας σε συνεργασία με τον Μάνο Μουλιανιτάκη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, τον περσινό Σεπτέμβριο, με τον Μάριο Αλεβιζόπουλο, προπονητή υποδομών και ενηλίκων και από φέτος με την πολύ υψηλού επιπέδου, πρώην παίκτρια, Ειρήνη Παπαγεωργίου . Αυτές οι συνεργασίες οδήγησαν στην εκπόνηση και υλοποίηση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, που σύμφωνα και με τη γνώμη των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτά ήταν απόλυτα επιτυχημένα. Ενδεικτικά αναφέρουμε, το Fitness Tennis, το Adults Circuit of Tournaments, τα δυο Competitive Juniors Training Camps, όπως και τα Summer Camps Juniors και Eνηλίκων.

Τ ο 2017 ήταν και η χρονιά που αγωνιστικός τομέας της Ακαδημίας γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της, έχοντας ρεκόρ συμμετοχών από αθλητές της ακαδημίας σε εθνικά πρωταθλήματα Ε1, Ε2, Ε3 σε όλες τις κατηγορίες από 10 – 16 ετών, ολοένα και καλύτερες εμφανίσεις με πολλές πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις στα εθνικά πρωταθλήματα μονών και διπλών και κυριότερα τις εμφανίσεις της Άρτεμις Ασλανισβίλι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 5 καλύτερες αθλήτριες της χώρας στην κατηγορία Κ12.

Στην εξαιρετική περσινή χρονιά, αναμφισβήτητα, συνέβαλαν τα ενήλικα και junior μέλη των σχολών μας, καθώς και οι παίκτες της αγωνιστικής ομάδας μαζί με τους γονείς τους, τους οποίους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια , για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έδειξαν και εξακολουθούν να μας δείχνουν.

Μετά το 2nd Competitive Junior training Camp, το οποίο διοργανώθηκε στα τέλη του Αυγούστου, σηματοδοτώντας την έναρξη της καινούργιας χρονιάς, Το Intensive Adults Training Sessions” και Intensive Juniors Training Sessions” έρχονται στο τέλος του Σεπτεμβρίου να ανεβάσουν το επίπεδο των «τενιστικών υπηρεσιών» που προσφέρει η Collective, σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται σε προπονητικές μονάδες διάρκειας 1:30 ή 2:00 ωρών, που το κύριο χαρακτηριστικό και η διαφορά τους , βασίζεται στην ένταση και στην αλλαγή γηπέδων και προπονητών κατά τη διάρκεια της ίδιας προπονητικής μονάδας , με συγκεκριμένα όμως προπονητικά προγράμματα που στηρίζονται στον συνδυασμό των καταστάσεων παιχνιδιού και των τακτικών στόχων. Την ευθύνη για την οργάνωση των προγραμμάτων την έχουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Βουρούκος και Γιώργος Κάκαλος, η εκπόνηση τους έγινε από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Μάνο Μουλιανιτάκη, ο οποίος θα έχει και την γενική επίβλεψη της λειτουργίας μέσα στα γήπεδα, λειτουργία που θα έχει όλη η προπονητική ομάδα της Collective, με τους Γιώργο Κάκαλο, Κων/νο Βουρούκο και Ειρήνη Παπαγεωργίου να έχουν τους κυριότερους ρόλους.

Το Intensive Adults Training Sessions θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, το Intensive Juniors Training Sessions από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους τον Κωνσταντίνο Βουρούκο (6932487294) και τον Γιώργο Κάκαλο (6973490054).

Μετά τα Intensive” προγράμματα, που θα διοργανώνονται σε μηνιαία βάση, θα ξεκινήσουν άμεσα τα Fitness Tennis, Circuit Singles tournaments for Adults, Doubles One Day Tournament , Singles and Doubles One Day Tournaments for Juniors, περισσότερα για τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Ακαδημίας.

facebook
instagram
youtube