Σταδιακή επαναφορά λειτουργίας Collective TS

back in action-01

Αγαπητοί αθλητές και γονείς της Collective TS,

Με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τις αποφάσεις της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α., έχοντας ως κύριο μέλημά μας την προστασία της υγείας των αθλουμένων και του προσωπικού μας, με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σταδιακή επαναφορά των λειτουργιών του ομίλου μας.

Να σημειώσουμε πως το διάστημα που πέρασε και εν όψει της επαναλειτουργίας των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, πραγματοποιήσαμε καθολική συντήρηση αλλά και ολοκληρωτική απολύμανση όλων των χώρων του club, κλειστών και ανοιχτών.

Η επαναλειτουγία του ομίλου θα γίνει σε διαδοχικές φάσεις ακολουθώντας αυστηρά όλες τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αρχής γενομένης της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 όπου ισχύουν τα εξής:

 • Όλοι οι εισερχόμενοι στις εγκαταστάσεις, αθλούμενοι και προσωπικό, εισέρχονται μόνο από την κεντρική είσοδο του club.
 • Δικαίωμα εισόδου εκτός του προσωπικού, θα έχουν μόνο οι αθλούμενοι, αφού προηγουμένως έχουν κάνει τηλεφωνική κράτηση γηπέδου.
 • Κάθε αθλούμενος που εισέρχεται στον χώρο, θα πηγαίνει κατευθείαν στο (εξωτερικό) παραθυράκι της γραμματείας όπου θα καταγράφεται η παρουσία του και θα συμπληρώνει προτυπωμένο ερωτηματολόγιο με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας και προτυπωμένη υπεύθυνη δήλωση ότι ο κάθε αθλούμενος αθλείται με προσωπική του ευθύνη.
 • Ο χώρος του καφέ μέσα και έξω, το γυμναστήριο και τα αποδυτήρια θα παραμείνουν κλειστά.
 • Δικαίωμα άσκησης έχουν αθλούμενοι από 15 ετών και άνω.
 • Τονίζεται ότι ο ΕΟΔΥ συνιστά την αποφυγή της χρήσης γηπέδων σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα ή ηλικίας άνω των 65 ετών.
 • Οι αθλούμενοι δικαιούνται να εισέρχονται 10′ πριν την έναρξη της άθλησής τους και οφείλουν να αποχωρούν αμέσως μετά τη λήξη αυτής.
 • Σε κάθε γήπεδο επιτρέπονται maximum 2 άτομα (1 άτομο ανά πλευρά, ξεχωριστοί πάγκοι ή καρέκλες, απόσταση τουλάχιστον 2μ.)
 • Οι αθλούμενοι θα πρέπει να έχουν τον ατομικό τους εξοπλισμό, και τις ατομικές τους μπάλες οι οποίες θα είναι σημειωμένες (επιστροφή μπαλών μεταξύ αντιπάλων και διπλανών γηπέδων θα γίνεται μόνο με τη ρακέτα και τα πόδια)
 • Ο όμιλος θα παρέχει υγειονομικό εξοπλισμό και θα υπάρχουν είδη ατομικής απολύμανσης σε πολλά και εμφανή σημεία των εγκαταστάσεων, ωστόσο ο κάθε αθλούμενος θα πρέπει να έχει το δικό του αντισηπτικό.
 • Το προσωπικό οφείλει να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας κάνοντας χρήση μάσκας και αντισηπτικού.
Αγαπητοί λάτρεις του τένις και της ακαδημίας,
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το αγαπημένο μας club έστω και υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι.
Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη και απρόβλεπτη περίοδο. Θα χρειαστεί απ’ όλους μας να δείξουμε υπευθυνότητα, συνέπεια αλλά και δύναμη ώστε να βγούμε νικητές στο τέλος αυτής της μάχης.
Το club μας θα χαρεί να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες του και να σας δώσει ένα όμορφο στήριγμα στη νέα και ιδιαίτερη αυτή καθημερινότητα!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της Collective TS
facebook
instagram
youtube