1η Επιμορφωτική Ημερίδα / Βιωματικό Εργαστήριο

Επιμορφωτική Ημερίδα group

Η Collective Tennis School, στο πλαίσιο της λειτουργίας των προγραμμάτων επιμόρφωσης προπονητών, εγκαινίασε τα ημερήσια βιωματικά εργαστήρια (workshops), προκηρύσσοντας την 1η διοργάνωση της σειράς στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα, την Κυριακή 29 Mαρτίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Asteras Tennis Club.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάνος Μουλιανιτάκης, παρουσίασε και διηύθυνε το 1ο Βιωματικό Προπονητικό Εργαστήρι με θέμα: «Συνδυασμός της Παιχνιδοκεντρικής προπονητικής μεθόδου με την Κλασική μεθοδολογία, στην προπόνηση παιδιών και ενηλικών και στις 3 καταστάσεις παιχνιδιού/ Base Line Game Net Game Serve & Return».

Η ημερίδα διαρθρώθηκε σε τρία μέρη: Θεωρητική Παρουσίαση, Πρακτική Παρουσίαση και Πρακτική από τους Συμμετέχοντες (Βιωματικό Εργαστήριο). Οι συμμετέχοντες αφού πρώτα παρακολούθησαν τη θεωρητική ανάλυση του θέματος στην αίθουσα, στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο, όντας οι ίδιοι μαθητές και προπονητές χωρισμένοι σε ομάδες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παρουσίαση μιας προπονητικής μονάδας από την κάθε ομάδα, με βάση τα όσα παρακολούθησαν και βίωσαν όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες.

facebook
instagram
youtube