Collective Summer Camp 2017

collective summer camp

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο το 3ο κατά σειρά Collective Summer Camp που, για άλλη μία φορά, έλαβε χώρα στις παιδικές κατασκηνώσεις «Γλάροι» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Οι μικροί αθλητές της Collective, καθώς και παιδιά εκτός σχολής που επέλεξαν να συμμετέχουν στο camp, φιλοξενήθηκαν από τις 19 εώς τις 24 Ιουνίου 2017 στην κατασκήνωση “Γλάροι” όπου κολύμπησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και φυσικά, έπαιξαν τένις! Η Collectivομάδα του Summer Camp 2017 απαρτίστηκε από 40 παιδιά ηλικιών 7 εώς 14 ετών καθώς και 3 από τα μέλη της προπονητικής ομάδας (Κωνσταντίνος Βουρούκος, Γιώργος Κάκαλος, Βίκυ Ψυχούλα).

Εκτός από το αγαπημένο τους τένις, τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε πολλές από τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης όπως flying fox, αναρρίχηση, ping pong, χορό, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καταφέρνοντας μέσα από ένα κλίμα ομαδικότητας να δεθούν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Πέρα από τις καθημερινές, δροσιστικές βουτιές στην πισίνα, αξέχαστες θα μείνουν και οι βραδιές στο θεατράκι της κατασκήνωσης με τα διάφορα ψυχαγωγικά παιχνίδια, τα τραγούδια και τον πολύ χορό!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, για τον άψογο χαρακτήρα τους, το κέφι και το χιούμορ τους. Τα χαμόγελά τους μας εμπνέουν να συνεχίζουμε όλο και πιο δυναμικά και κάθε φορά καλύτερα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα μέρος της εμπειρίας του Collective Summer Camp 2017:

facebook
instagram
youtube