Collective Tennis Camp: Adult Edition 2017

“Ένα τριήμερο με την Collective Tennis School”

του Νίκου Ζήνα (tennisnews.gr)

Το “Adults Tennis Camp 2017” από την ομάδα της Collective Tennis School διαφημίστηκε ως μία εξαιρετική τενιστική και ψυχαγωγική εμπειρία! Στην πραγματικότητα, το τριήμερο που περάσαμε με το team της ακαδημίας από τη Θεσσαλονίκη αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό ήταν τουλάχιστον μοναδικό και ξεχωριστό!

Το tennisnews αποδέχτηκε τη πρόσκληση της ακαδημίας απο τη Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε στην πανέμορφη περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και το ξενοδοχείο Olympian Bay, στις εγκαταστάσεις του οποίου περιλαμβάνονται και  τέσσερα χωμάτινα γήπεδα για να ζήσει από κοντά ένα πρόγραμμα που δεν απευθύνονταν σε παιδιά που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο, αλλά σε ενήλικες!

Γιατί και οι ενήλικες διψούν για ευκαιρίες με τις οποίες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο τένις. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του camp, η ολοκληρωτική προπόνηση όλων εκείνων των παραμέτρων μέσα από ομαδικές / ατομικές προπονήσεις, τους αγώνες, το fitness tennis, παράλληλα με τις ψυχαγωγικές δράσεις.

Την Παρασκευή η δράση ξεκίνησε το απόγευμα από τις 18:00 με τους συμμετέχοντες των δύο γκρουπ να δείχνουν σιγά σιγά τις δεξιότητες τους κατά τη διάρκεια των διάφορων επιλεγμένων drills που αποτέλεσαν το ορεκτικό της πρώτης μέρας του camp.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε στις 8 το πρωί και τα είχε όλα! Προπόνηση στους πρωινούς κύκλους του camp, πεζοπορία στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο και fitness tennis, ένα πρόγραμμα στο οποίο τα παιδιά από την Collective Tennis έχουν αφιερώσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας και δουλειάς, έτσι ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εμείς που το ζήσαμε θα σας το προτείναμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

Πριν φτάσουμε όμως στο απογευματινό fitness tennis, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τις ανάλογες θερμίδες που θα χρειαζόμασταν για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του προγράμματος. Τα κοντοσούβλια και κοκορετσάκια στους πρόποδες του Ολύμπου ήταν ότι πρέπει για το σκοπό αυτό, καθώς και τα καταπληκτικά παγωτά στου Λεμόνα! Ο Γιώργος από την ομάδα της Collective ήταν το άτομο κλειδί που μας έδωσε τις καλύτερες κατευθύνσεις ως και προς τις εκτός court επιλογές!

Με την ολοκλήρωση της 2ης μέρας, τα λιγοστά αποθέματα ενέργειας που μας απέμειναν διοχετέυθηκαν σε νυχτερινή έξοδο σε ένα πανέμορφο club της περιοχής.

Το ξύπνημα της επόμενης μέρας ήταν δύσκολο, αλλά το team της Collective ήταν για ακόμη ένα πρωι στις επάλξεις για την τελευταία μέρα τενιστικής δράσης που περιελάμβανε αγώνες μονών και διπλών με τη μορφή Davis Cup. Τα παιχνίδια ήταν πολύ διασκεδαστικά αλλά και ανταγωνιστικά, κάτι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων συμμετείχαν.

Η “τελετή λήξης” του camp έγινε σε γνωστό beach bar της Λεπτοκαρυάς με τις ξαπλώστρες θαλάσσης και τα φρεντάκια να αντικαθηστούν τις ρακέτες, με τις τενιστικές κουβέντες να δίνουν και να παίρνουν!

Τι μας άρεσε:

– Η επιμονή των διοργανωτών στις λεπτομέρειες ως προς την τήρηση του προγράμματος και την προετοιμασία των επόμενων sessions
– Η φανταστική διάθεση και τα θετικά vibes που απλόχερα σου έδινε το προπονητικό team της ακαδημίας στους συμμετέχοντες ως προς την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων
– Η επιμονή στις διατάσεις πριν αλλά και μετά τη λήξη των προγραμμάτων
– Τα μπλουζάκια ενθύμιο που έλαβε κάθε ένας και μία που συμμετείχε στο camp, αλλά και οι χορδές / δωράκι του χορηγού του camp Polyfibre
– Ασφαλώς το πρόγραμμα Fitness Tennis που αναφέραμε και προηγουμένως, το οποίο θα προτείναμε να δοκιμάσουν όσοι μπορούνε
– Η όμορφη ισορροπία μεταξύ προπόνησης και ψυχαγωγίας του event και τέλος
– Οι νέοι άνθρωποι που γνωρίσαμε με αφορμή μία ακόμη τενιστική δραστηριότητα!

Ένα μεγάλο μπράβο απο καρδιάς στην ομάδα της Collective Tennis School και συγκεκριμένα στους Κώστα Βουρούκο, Γιώργο Κάκαλο, Μάριο Αλεβιζόπουλο και Βίκυ Ψυχούλα, αλλά και τους Κωνσταντίνο Κατσαλή και τον Μάνο Μουλιανιτάκη που είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.

Από τη μεριά μας ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι την καταπληκτική δουλειά που κάνουν και να διοργανώνουν το ίδιο πετυχημένα event για πολλά ακόμη χρόνια!

facebook
instagram
youtube